share
cookmode
print
You must be logged in to bookmark
Log In / Sign Up
bookmark
You must be logged in to rate
Log In / Sign Up
rate recipe
tatarák

Žampionový „tatarák“



tatarák

Ingredients

300 g čerstvých žampionů

2 větší šalotky

2 stroužky česneku

plná lžíce rajského protlaku

lžíce dobrého kečupu

2-3 lžičky pikantní hořčice

lžička mleté papriky
lžička worcesteru
pár kapek tabasca

sůl
pepř
mletý kmín

2 lžíce oleje + lžičku

Instructions

1

Očištěné žampiony nastrouháme na hrubším struhadle. Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno. Na oleji necháme zpěnit 1 cibuli a česnek. Přidáme žampiony, sůl, pepř a kmín a protlak.

2

Dusíme do odpaření tekutiny a necháme vychladnout. Po vychladnutí přidáme druhou cibuli, hořčici, tabasco, worcester, papriku, lžičku olivového oleje a dochutíme

3

Podáváme s topinkami potřenými česnekem a nakonec sypané pažitkou.

Categories:

    • Bobabobek
    • 25.2.2019
    Odpovědět

    A co ještě trochu nasekaných velkých kaparů? Budu muset vyzkoušet. Dobrá inspirace pro nastávající dietní plán.

      • miladka
      • 27.2.2019
      Odpovědět

      No tohle jen základ, každý si může přidat co mu chutná..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

U Miládky v kuchyni
Close Cookmode
X