Ohnivé vepřové kostky

Ohnivé vepřové kostky
sdílet
zobrazit jen recept
tisk
K označování receptů musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ULOŽIT RECEPT
K hodnocení musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ohodnoťte recept

Suroviny

500g vepřové plece nebo krkovice
50ml smetany na šlehání
1 lžíce dijonské hořčice
harissa podle chuti
špetka cukru
růžový pepř na posypání
olej
sůl, pepř

Pracovní postup

1
Smícháme smetanu s hořčicí a harissou.
2
Maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme.
3
Smícháme s připravenou marinádou.
4
Necháme uležet 24 hodin.
5
Na rozpáleném oleji maso zprudka opečeme asi 6-8 minut. Záleží na velikosti kousků.
6
Podáváme s různě upravenými brambory.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

U Miládky v kuchyni
Zavřít zobrazení receptu
X