
Marinovaná cibule

Ingredients
500g červené cibule
1 červená feferonka (nemusí být)
1 hrnek vody
1/2 hrnku červeného vinného octu
2-3 lžíce cukru
1-2 lžičky hořčičného semínka
1 lžička soli (podle chuti)
Instructions
1
Oloupanou cibuli nakrájíme na půlměsíčky a feferonku na kolečka. Svaříme vodu s octem, cukrem, solí a semínkem a odstavíme.
2
Připravíme čisté skleníčky a naplníme cibuli s feferonkou. Zalijeme horkým nálevem a necháme bez uzavření vychladnout.
3
Poté zavíčkujeme a uložíme do lednice. Používáme jako přílohu k masu, nebo do salátu, ale i samotné jen tak je výborná.
4
Poznámka:
Množství cukru a soli je orientační, prostě dochucujte dle svých chutí. Bohužel nevím jak dlouho to má trvanlivost, protože u nás zmizí během pár dnů.
Množství cukru a soli je orientační, prostě dochucujte dle svých chutí. Bohužel nevím jak dlouho to má trvanlivost, protože u nás zmizí během pár dnů.
Categories:Přílohy
David Vavroš