share
cookmode
print
You must be logged in to bookmark
Log In / Sign Up
bookmark
You must be logged in to rate
Log In / Sign Up
rate recipe
Marinovaná cibule

Marinovaná cibule

Marinovaná cibule

Ingredients

500g červené cibule

1 červená feferonka (nemusí být)

1 hrnek vody

1/2 hrnku červeného vinného octu

2-3 lžíce cukru

1-2 lžičky hořčičného semínka

1 lžička soli (podle chuti)

Instructions

1

Oloupanou cibuli nakrájíme na půlměsíčky a feferonku na kolečka. Svaříme vodu s octem, cukrem, solí a semínkem a odstavíme.

2

Připravíme čisté skleníčky a naplníme cibuli s feferonkou. Zalijeme horkým nálevem a necháme bez uzavření vychladnout.

3

Poté zavíčkujeme a uložíme do lednice. Používáme jako přílohu k masu, nebo do salátu, ale i samotné jen tak je výborná.

4

Poznámka:
Množství cukru a soli je orientační, prostě dochucujte dle svých chutí. Bohužel nevím jak dlouho to má trvanlivost, protože u nás zmizí během pár dnů.

Categories:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

U Miládky v kuchyni
Close Cookmode
X