
Krkovička pečená v marinádě s kávou

Ingredients
2 hrubší plátky z krkovice
cibule na pečení
Marináda:
1 lžíce oleje
1 rovná lžíce instantní kávy
1 lžíce hořčice
1 lžíce majonézy
1 lžíce pikantního kečupu
1/2 lžičky hnědého cukru
sůl, pepř
Instructions
1
Maso osolíme a opepříme. Všechny suroviny na marinádu smícháme a maso na 24 hodin naložíme.
2
Půl hodiny před pečení maso z lednice vytáhneme.
3
Do pekáčku nakrájíme cibuli a položíme maso. Do misky se zbytkem marinády nalijeme trochu vody a nalijeme to na maso. Pekáček přikryjeme a pečeme při 180 st. do měkka.
4
Během pečení poléváme výpekem. Před dopečením pekáček odkryjeme a dopečeme na barvu. Dobrou chuť. 🙂
Categories:Hlavní jídla
David Vavroš
jen bych potřebovala upřesnit: 1 rovná lžíce uvařené instantní kávy nebo 1 rovná lžíce „prášku“ instantní kávy?
asi ten „prášek“, že? ale nejsem si jistá
díky
Ano prášek..