share
cookmode
print
You must be logged in to bookmark
Log In / Sign Up
bookmark
You must be logged in to rate
Log In / Sign Up
rate recipe
Krkovička pečená v marinádě s kávou

Krkovička pečená v marinádě s kávou



Krkovička pečená v marinádě s kávou

Ingredients

2 hrubší plátky z krkovice

cibule na pečení

Marináda:

1 lžíce oleje

1 rovná lžíce instantní kávy

1 lžíce hořčice

1 lžíce majonézy

1 lžíce pikantního kečupu

1/2 lžičky hnědého cukru

sůl, pepř

Instructions

1

Maso osolíme a opepříme. Všechny suroviny na marinádu smícháme a maso na 24 hodin naložíme.

2

Půl hodiny před pečení maso z lednice vytáhneme.

3

Do pekáčku nakrájíme cibuli a položíme maso. Do misky se zbytkem marinády nalijeme trochu vody a nalijeme to na maso. Pekáček přikryjeme a pečeme při 180 st. do měkka.

4

Během pečení poléváme výpekem. Před dopečením pekáček odkryjeme a dopečeme na barvu. Dobrou chuť. 🙂

Categories:

    • Jitule
    • 26.2.2019
    Odpovědět

    jen bych potřebovala upřesnit: 1 rovná lžíce uvařené instantní kávy nebo 1 rovná lžíce „prášku“ instantní kávy?
    asi ten „prášek“, že? ale nejsem si jistá
    díky

      • miladka
      • 27.2.2019
      Odpovědět

      Ano prášek..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

U Miládky v kuchyni
Close Cookmode
X