share
cookmode
print
You must be logged in to bookmark
Log In / Sign Up
bookmark
You must be logged in to rate
Log In / Sign Up
rate recipe
Krkovice v marinádě z jablečného džusu

Krkovice v marinádě z jablečného džusu

Krkovice v marinádě z jablečného džusu

Ingredients

2 hrubší krkovice

marináda:

80ml 100% jablečného džusu

lžíce dijonské hořčice

3-4 lžíce kvalitní sojové omáčky

1 cibule na klínky

lžička mletého česneku

1/2 lžičky hnědého cukru

lžička solamylu

špetka chilli

olej na opečení

sůl, pepř

Instructions

1

Krkovičku omyjeme, osušíme a okraje nařízneme. Osolíme a opepříme.

2

Smícháme marinádu do které maso s cibulí namočíme. Necháme uležet nejméně dvě hodiny, ideálně na 24 hodin.

3

Rozpálíme olej a maso zprudka opečeme z obou stran. Lehce podlijeme vodou a dusíme do měkka.

4

Hotové vytáhneme a zabalíme na pár minut do alobalu. Mezitím vlijeme zbytek marinády i s cibulí do výpeku a necháme povařit. Pokud omáčka zhoustne moc zředíme vodou a dochutíme.

5

Příloha je vhodná dušená zelenina nebo různě upravené brambory.

Categories:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

U Miládky v kuchyni
Close Cookmode
X