Klobásky v zelí

Klobásky v zelí
sdílet
zobrazit jen recept
tisk
K označování receptů musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ULOŽIT RECEPT
K hodnocení musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ohodnoťte recept

Suroviny

3 dobré klobásy - měla jsem myslivecké
500g kysaného zelí
1 kapie
1 cibule červená
1 cibule bílá
4 kozí rohy
chilli paprička
olej
pepř čerstvě mletý
cukr
ocet podle chuti
sůl

Pracovní postup

1
Klobásy nakrájíme na kolečka, kapii a rohy na kousky, cibuli na půl kolečka. Zelí jestli je dlouhé překrájíme.
2
Na oleji opečeme klobásu, přidáme cibuli a kapii.
3
Chvíli dusíme a přihodíme zelí a rohy.
4
Vše krátce dusíme a dochutíme.
5
Necháme zchladnout a natlačíme do sklenice.
6
Uzavřeme a skladujeme v lednici. Necháme uležet 1-2 dny, ale je to dobré hned po vychladnutí. Po uležení se zelí může ohřát a podávat třeba s brambory nebo chlebem. Ale studené je to výborná chuťovka třeba na párty nebo grilovačku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

U Miládky v kuchyni
Zavřít zobrazení receptu
X