share
cookmode
print
You must be logged in to bookmark
Log In / Sign Up
bookmark
You must be logged in to rate
Log In / Sign Up
rate recipe
Kapr na citronovém másle a kmínu

Kapr na citronovém másle a kmínu



Kapr na citronovém másle a kmínu

Ingredients

3 porce z kapra

2 lžíce másla

2 lžíce oleje

citron

hladká mouka

lžička mleté papriky

petželka

sůl, kmín

Instructions

1

Omytou rybu pokapeme citronem, osolíme a posypeme kmínem. Necháme chvíli uležet.

2

Jednu lžíci změklého másla smícháme s nakrájenou petrželí a pár kapkami z citronu. Porce ryby obalíme v mouce s paprikou. Přebytečnou mouku oklepeme.

3

Na pánvi rozehřejeme máslo s olejem. Přidáme kolečko z citronu a porce ryby kůží dolů. Opékáme cca 5 minut z každé strany (podle velikosti porcí) do zlatova. Po otočení kapra dáme na každou rybu kousek másla s petrželí a necháme rozpustit. Podáváme s vařeným bramborem.

Categories:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

U Miládky v kuchyni
Close Cookmode
X