Jednoduché gnocchi na slanině


sdílet
zobrazit jen recept
tisk
ohodnoťte recept
Suroviny
500 g gnocchi (chlazené)
100-120 g slaniny
pikantní klobása
1 cibule
červená paprika (čerstvá)
nakládaná sušená rajčata
sůl,
pepř,
strouhaný sýr
Pracovní postup
1
Slaninu a klobásu nakrájíme na kousky, cibuli na proužky. Slaninu s klobásou opečeme a přidáme cibuli. Po chvíli přisypeme nakrájenou papriku a rajčata.
2
Společně opékáme pár minut a můžeme přidat trochu oleje z rajčat. Vsypeme gnocchi a už jen lehce pohazujeme pánví a necháme opékat. Trvá to pár minut, gnocchi jsou za chvíli měkké.
3
Můžeme malinko podlít pár lžícemi vody. Nakonec vše dochutíme solí, pepřem a podáváme horké, sypané oblíbeným sýrem a zeleninovým salátem.