share
cookmode
print
You must be logged in to bookmark
Log In / Sign Up
bookmark
You must be logged in to rate
Log In / Sign Up
rate recipe
Grilovaná panenka na hráškovém pyré

Grilovaná panenka na hráškovém pyré

Grilovaná panenka na hráškovém pyré

Ingredients

hrubší medailonky z panenky

chilli olej

utřený česnek

sůl, pepř

kousek másla

Na pyré:

300g mraženého hrášku

2 brambory

2-3 stroužky česneku

horká smetana

máslo

sůl

Instructions

1

Maso lehce roztlačíme dlaní.

2

Vetřeme česnek a zakápneme olejem.

3

Necháme uležet, nejlépe do druhého dne.

4

Půl hodiny před přípravou maso z lednice vytáhneme.

5

Dáme společně vařit nakrájené brambory s hráškem a solí do měkka.

6

Suchou grilovací pánev rozpálíme. Maso opečeme z každé strany cca 2 minuty, podle velikosti medailonků.

7

Hotové maso odložíme, osolíme a opepříme.

8

Necháme cca 5 minut odležet.

9

Uvařený hrášek s brambory rozmixujeme ponorným mixérem s máslem a smetanou do hladka.

Categories:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

U Miládky v kuchyni
Close Cookmode
X