share
cookmode
print
You must be logged in to bookmark
Log In / Sign Up
bookmark
You must be logged in to rate
Log In / Sign Up
rate recipe
"Bulguroto" s vařeným kuřecím masem

„Bulguroto“ s vařeným kuřecím masem

"Bulguroto" s vařeným kuřecím masem

Ingredients

vařené kuřecí maso ze 2-3 stehen

1 cibule

1 mrkev

paprika červená+zelená

mražený hrášek

2-3 stroužky česneku

sádlo nebo olej

plátek másla

trochu vývaru

bylinky (libeček, rozmarýn, petrželka)

1 lžička uzené papriky

chilli podle chuti

hrnek bulguru

2 hrnky vývaru nebo vody

mletý pepř, sůl

Instructions

1

Bulgur uvaříme podle návodu. Mezitím na tuku orestujeme nakrájenou cibulku dozlatova. Přidáme nasekaný česnek a mletou papriku. Po krátkém zamíchání přidáme mrkev nastrouhanou nahrubo a papriky nakrájené na kousky.

2

Dusíme pár minut tak, aby byly papriky na skus. Přisypeme hrášek, nakrájené maso, vybrané bylinky, sůl a pepř. Podlijeme trochou vývaru a maso pořádně prohřejeme.

3

Uvařený bulgur přisypeme k masové směsi a promícháme. Přidáme plátek másla, dochutíme a vše prohřejeme. Podáváme nejlépe se zeleninovým salátem, nebo kyselou okurkou.

Categories:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

U Miládky v kuchyni
Close Cookmode
X