share
cookmode
print
You must be logged in to bookmark
Log In / Sign Up
bookmark
You must be logged in to rate
Log In / Sign Up
rate recipe
Brambory přelité "mačánkou"

Brambory přelité „mačánkou“

Brambory přelité "mačánkou"

Ingredients

5-6 větších brambor

2 cibule

250ml smetany ke šlehání

lžíce másla

sůl, bílý pepř

Instructions

1

Oloupané brambory uvaříme do měkka. Mezitím nakrájíme cibuli na měsíčky. Rozpustíme máslo a cibuli necháme zesklovatět tak, aby zůstala křupavá.

2

Přilijeme smetanu a necháme povařit do zhoustnutí. Osolíme a opepříme. Uvařené brambory rozdělíme na porce a přeléváme cibulovou smetanou.

Categories:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

U Miládky v kuchyni
Close Cookmode
X