Žampionový „tatarák“

tatarák
sdílet
zobrazit jen recept
tisk
K označování receptů musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ULOŽIT RECEPT
K hodnocení musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ohodnoťte recept

Suroviny

300 g čerstvých žampionů
2 větší šalotky
2 stroužky česneku
plná lžíce rajského protlaku
lžíce dobrého kečupu
2-3 lžičky pikantní hořčice
lžička mleté papriky lžička worcesteru pár kapek tabasca
sůl pepř mletý kmín
2 lžíce oleje + lžičku

Pracovní postup

1
Očištěné žampiony nastrouháme na hrubším struhadle. Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno. Na oleji necháme zpěnit 1 cibuli a česnek. Přidáme žampiony, sůl, pepř a kmín a protlak.
2
Dusíme do odpaření tekutiny a necháme vychladnout. Po vychladnutí přidáme druhou cibuli, hořčici, tabasco, worcester, papriku, lžičku olivového oleje a dochutíme
3
Podáváme s topinkami potřenými česnekem a nakonec sypané pažitkou.
    • Bobabobek
    • 25.2.2019
    Odpovědět

    A co ještě trochu nasekaných velkých kaparů? Budu muset vyzkoušet. Dobrá inspirace pro nastávající dietní plán.

      • miladka
      • 27.2.2019
      Odpovědět

      No tohle jen základ, každý si může přidat co mu chutná..

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

U Miládky v kuchyni
Zavřít zobrazení receptu
X