Vepřový guláš s játry a křenem

Vepřový guláš s játry a křenem
sdílet
zobrazit jen recept
tisk
K označování receptů musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ULOŽIT RECEPT
K hodnocení musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ohodnoťte recept

Suroviny

700g vepřové plece
200g vepřových jater
100g jemně strouhaného křenu
150ml červeného vína + voda
3 cibule
2 stroužky česneku
plná lžíce sádla
2 lžíce červené papriky
chilli podle chuti
lžíce hladké mouky
kmín
sůl, pepř

Pracovní postup

1
Maso a játra nakrájíme na větší kousky, cibuli na drobno.
2
Na sádle osmažíme cibuli do zlaté barvy. Přihodíme maso (játra necháme na později) a necháme zatáhnout.
3
Přisypeme papriku, utřený česnek, 3/4 křenu a koření.
4
Podlijeme vínem a poté vodou. Dusíme skoro do měkka.
5
Přidáme játra a společně dovaříme.
6
Zhustíme moukou rozmíchanou v trošce vody. Povaříme a dochutíme.
7
Na talíři posypeme zbylým křenem. Podáváme s knedlíkem nebo čerstvým chlebem.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

U Miládky v kuchyni
Zavřít zobrazení receptu
X