„Tataráček“ z červené řepy


sdílet
zobrazit jen recept
tisk
ohodnoťte recept
Suroviny
3-4 bulvy červené řepy
2-4 stroužky česneku
střední červená nebo bílá cibule(nebo obě)
2 lžíce oleje(dala jsem olivový)
2 lžičky pikantní hořčice
2 lžičky kvalitního pikantního kečupu
1-2 lžičky sójové omáčky
1-2 lžičky worcesterské omáčky
čerstvě mletý pepř, sůl
Pracovní postup
1
Řepy umyjeme, neoloupané uvaříme doměkka a necháme vychladnout. Cibuli nakrájíme na hodně drobné kousky, česnek prolisujeme.
2
Řepu nastrouháme najemno a přidáváme cibuli, česnek, hořčici, kečup a postupně omáčky a koření. Vše řádně promícháváme a dochucujeme až dosáhneme požadované chuti.
3
Pomazánku necháme chvíli uležet. Podáváme na topinkách smažených na sádle, nebo opečených na sucho potřeným česnekem.
Klidně ho udělejte pikantnější...prostě dle svých chutí.