„Tataráček“ z červené řepy

Tataráček z červené řepy
sdílet
zobrazit jen recept
tisk
K označování receptů musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ULOŽIT RECEPT
K hodnocení musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ohodnoťte recept

Suroviny

3-4 bulvy červené řepy
2-4 stroužky česneku
střední červená nebo bílá cibule(nebo obě)
2 lžíce oleje(dala jsem olivový)
2 lžičky pikantní hořčice
2 lžičky kvalitního pikantního kečupu
1-2 lžičky sójové omáčky
1-2 lžičky worcesterské omáčky
čerstvě mletý pepř, sůl

Pracovní postup

1
Řepy umyjeme, neoloupané uvaříme doměkka a necháme vychladnout. Cibuli nakrájíme na hodně drobné kousky, česnek prolisujeme.
2
Řepu nastrouháme najemno a přidáváme cibuli, česnek, hořčici, kečup a postupně omáčky a koření. Vše řádně promícháváme a dochucujeme až dosáhneme požadované chuti.
3
Pomazánku necháme chvíli uležet. Podáváme na topinkách smažených na sádle, nebo opečených na sucho potřeným česnekem. Klidně ho udělejte pikantnější...prostě dle svých chutí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

U Miládky v kuchyni
Zavřít zobrazení receptu
X