„Tataráček“ z červené řepy

Tataráček z červené řepy
sdílet
zobrazit jen recept
tisk
K označování receptů musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ULOŽIT RECEPT
K hodnocení musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ohodnoťte recept

Suroviny

3-4 bulvy červené řepy
2-4 stroužky česneku
střední červená nebo bílá cibule(nebo obě)
2 lžíce oleje(dala jsem olivový)
2 lžičky pikantní hořčice
2 lžičky kvalitního pikantního kečupu
1-2 lžičky sójové omáčky
1-2 lžičky worcesterské omáčky
čerstvě mletý pepř, sůl

Pracovní postup

1
Řepy umyjeme, neoloupané uvaříme doměkka a necháme vychladnout. Cibuli nakrájíme na hodně drobné kousky, česnek prolisujeme.
2
Řepu nastrouháme najemno a přidáváme cibuli, česnek, hořčici, kečup a postupně omáčky a koření. Vše řádně promícháváme a dochucujeme až dosáhneme požadované chuti.
3
Pomazánku necháme chvíli uležet. Podáváme na topinkách smažených na sádle, nebo opečených na sucho potřeným česnekem. Klidně ho udělejte pikantnější...prostě dle svých chutí.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

U Miládky v kuchyni
Zavřít zobrazení receptu
X