Špekáčky na kyselém zelí a pivu (bez kečupu)

Špekáčky na kyselém zelí a pivu (bez kečupu)
sdílet
zobrazit jen recept
tisk
K označování receptů musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ULOŽIT RECEPT
K hodnocení musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ohodnoťte recept

Suroviny

8ks opravdu kvalitních špekáčků
500g kysaného zelí
300ml světlého slabšího piva
2 cibule
konzerva sekaných rajčat
lžíce hořčice
lžička cukru
chilli pasta podle chuti
pepř
sůl podle potřeby

Pracovní postup

1
Špekáčky oloupeme a nakrájíme zářezy.
2
Cibuli nakrájíme na proužky.
3
Rajčata smícháme s hořčicí, pivem, cukrem a chilli.
4
Na dno pekáčku dáme lehce vymačkané zelí, a polovinou cibule. Uložíme špekáčky, zalijeme rajčaty s pivem a zasypeme zbytkem cibule.
5
Pečeme při 200 st. z kraje přikryté. Po 15 minutách odkryjeme a dopečeme do křupava, a až omáčka lehce zhoustne.
6
Podáváme s čerstvým, nejlépe domácím chlebem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

U Miládky v kuchyni
Zavřít zobrazení receptu
X