Mleté vepřové maso na Kunovjance

Mleté vepřové maso na Kunovjance
Mleté vepřové maso na Kunovjance
sdílet
zobrazit jen recept
tisk
K označování receptů musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ULOŽIT RECEPT
K hodnocení musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ohodnoťte recept

Suroviny

500g mleté plece
1 velká cibule
3-4 stroužky česneku
Kunovjanka 340g
2 lžíce protlaku
1 lžíce kukuřičného škrobu
1 lžíce sádla
1 lžíce sladké chilli omáčky
cca. 300ml vývaru
2 hrsti mražené kukuřice
sůl, pepř

Pracovní postup

1
Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno. Obojí necháme zesklovatět a přidáme maso. Mícháme, až se maso rozdrolí a opeče.
2
Přidáme protlak a chvíli restujeme. Zalijeme zeleninovou směsí i s nálevem a částí vývaru.
3
Vše ochutíme a pod poklicí dusíme asi 10 -15 minut.
4
Ve zbytku vývaru rozmícháme škrob, chilli omáčku a maso zahustíme. Přidáme kukuřici a dovaříme asi 5 minut.
5
Dochutíme a podáváme s rýží nebo těstovinami.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

U Miládky v kuchyni
Zavřít zobrazení receptu
X