Lehce pikantní celerové hranolky

Lehce pikantní celerové hranolky
Lehce pikantní celerové hranolky
sdílet
zobrazit jen recept
tisk
K označování receptů musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ULOŽIT RECEPT
K hodnocení musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ohodnoťte recept

Suroviny

velký celer cca. 800g
1 lžíce tatarské omáčky
1 lžíce majonézy
1 lžička uzené papriky
1 lžička sušeného česneku
1/2 lžičky pálivé papriky(podle chuti)
pepř, hrubozrnná sůl

Pracovní postup

1
Celer očistíme a nakrájíme na cca 1 cm plátky a ty nakrájíme na hranolky.
2
Smícháme tatarku, majonézu, obě papriky, pepř a česnek. Hranolky pořádně směsí obalíme a vsypeme na plech s pečícím papírem.
3
Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 °C do zlatova. Před dopečením můžeme zvýšit na 220 °C. Hotové posypeme solí a podáváme s oblíbeným dipem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

U Miládky v kuchyni
Zavřít zobrazení receptu
X