Lehce pikantní celerové hranolky


sdílet
zobrazit jen recept
tisk
ohodnoťte recept
Suroviny
velký celer cca. 800g
1 lžíce tatarské omáčky
1 lžíce majonézy
1 lžička uzené papriky
1 lžička sušeného česneku
1/2 lžičky pálivé papriky(podle chuti)
pepř, hrubozrnná sůl
Pracovní postup
1
Celer očistíme a nakrájíme na cca 1 cm plátky a ty nakrájíme na hranolky.
2
Smícháme tatarku, majonézu, obě papriky, pepř a česnek. Hranolky pořádně směsí obalíme a vsypeme na plech s pečícím papírem.
3
Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 °C do zlatova. Před dopečením můžeme zvýšit na 220 °C. Hotové posypeme solí a podáváme s oblíbeným dipem.