Kuřecí Cordon Bleu

Kuřecí Cordon Bleu
sdílet
zobrazit jen recept
tisk
K označování receptů musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ULOŽIT RECEPT
K hodnocení musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ohodnoťte recept

Suroviny

2 kuřecí prsa
2 větší plátky šunky - ne moc tenké
2 plátky sýru třeba ementál
sůl, pepř
trojobal - strouhanka, vejce, hladká mouka
na smažení olej + máslo nebo sádlo.

Pracovní postup

1
Kuřecí prsa po délce nakrojíme, ale nedokrojíme.
2
Rozevřeme maso jako knihu.
3
Přes mikrotenový sáček naklepeme.
4
Osolíme a opepříme z obou stran.
5
Na každý kousek masa položíme šunku a na ni sýr.
6
Maso zatočíme (sýr a šunka nesmí přečnívat). Kraje sepneme párátky.
7
Obalíme v mouce, vejci a strouhance. Pořádně přitlačíme. Smažíme pozvolna ze všech stran.
8
Protože maso je docela hrubé, osmažené jsem to přikryla alobalem a dala na 10 minut do vyhřáté trouby na 160 st.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

U Miládky v kuchyni
Zavřít zobrazení receptu
X