Krkovička pečená v marinádě s kávou

Krkovička pečená v marinádě s kávou
sdílet
zobrazit jen recept
tisk
K označování receptů musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ULOŽIT RECEPT
K hodnocení musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ohodnoťte recept

Suroviny

2 hrubší plátky z krkovice
cibule na pečení
Marináda:
1 lžíce oleje
1 rovná lžíce instantní kávy
1 lžíce hořčice
1 lžíce majonézy
1 lžíce pikantního kečupu
1/2 lžičky hnědého cukru
sůl, pepř

Pracovní postup

1
Maso osolíme a opepříme. Všechny suroviny na marinádu smícháme a maso na 24 hodin naložíme.
2
Půl hodiny před pečení maso z lednice vytáhneme.
3
Do pekáčku nakrájíme cibuli a položíme maso. Do misky se zbytkem marinády nalijeme trochu vody a nalijeme to na maso. Pekáček přikryjeme a pečeme při 180 st. do měkka.
4
Během pečení poléváme výpekem. Před dopečením pekáček odkryjeme a dopečeme na barvu. Dobrou chuť. :-)
    • Jitule
    • 26.2.2019
    Odpovědět

    jen bych potřebovala upřesnit: 1 rovná lžíce uvařené instantní kávy nebo 1 rovná lžíce „prášku“ instantní kávy?
    asi ten „prášek“, že? ale nejsem si jistá
    díky

      • miladka
      • 27.2.2019
      Odpovědět

      Ano prášek..

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

U Miládky v kuchyni
Zavřít zobrazení receptu
X