Krkovice v marinádě z jablečného džusu

Krkovice v marinádě z jablečného džusu
sdílet
zobrazit jen recept
tisk
K označování receptů musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ULOŽIT RECEPT
K hodnocení musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ohodnoťte recept

Suroviny

2 hrubší krkovice
marináda:
80ml 100% jablečného džusu
lžíce dijonské hořčice
3-4 lžíce kvalitní sojové omáčky
1 cibule na klínky
lžička mletého česneku
1/2 lžičky hnědého cukru
lžička solamylu
špetka chilli
olej na opečení
sůl, pepř

Pracovní postup

1
Krkovičku omyjeme, osušíme a okraje nařízneme. Osolíme a opepříme.
2
Smícháme marinádu do které maso s cibulí namočíme. Necháme uležet nejméně dvě hodiny, ideálně na 24 hodin.
3
Rozpálíme olej a maso zprudka opečeme z obou stran. Lehce podlijeme vodou a dusíme do měkka.
4
Hotové vytáhneme a zabalíme na pár minut do alobalu. Mezitím vlijeme zbytek marinády i s cibulí do výpeku a necháme povařit. Pokud omáčka zhoustne moc zředíme vodou a dochutíme.
5
Příloha je vhodná dušená zelenina nebo různě upravené brambory.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

U Miládky v kuchyni
Zavřít zobrazení receptu
X