Krkonošská libečková česnečka – opiška

Krkonošská-libečková-česnečka-opiška
Krkonošská-libečková-česnečka-opiška
sdílet
zobrazit jen recept
tisk
K označování receptů musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ULOŽIT RECEPT
K hodnocení musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ohodnoťte recept

Suroviny

1l vody
2 lžíce mladých nasekaných kopřiv
1-2 lžíce nasekaného libečku
1 lžíce sádla (nejlépe domácí)
4 i více stroužků utřeného česneku
na sádle osmažený chléb
1 lžička soli

Pracovní postup

1
Vodu přivedeme k varu. Přidáme sádlo, utřený česnek a polévku odstavíme.
2
Přidáme nasekané bylinky a dosolíme. Už nevaříme. Polévku rozlijeme do talířů a podáváme s osmaženým křupavým chlebem.
3
Polévka je fakt rychlá a jednoduchá, no babičky uměly..

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

U Miládky v kuchyni
Zavřít zobrazení receptu
X