Křenová krkovička pečená s brambory

Křenová krkovička pečená s brambory
sdílet
zobrazit jen recept
tisk
K označování receptů musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ULOŽIT RECEPT
K hodnocení musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ohodnoťte recept

Suroviny

400g krkovičky - 2 plátky
2 cibule
1 stroužek utřeného česneku
brambory
2 lžíce majonézy
2 lžíce jemně strouhaného křenu
lžíce hořčice
špetka chilli
koření na americké brambory
sůl, pepř

Pracovní postup

1
Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme.
2
Z majonézy, hořčice, křenu, česneku a chilli uděláme marinádu.
3
Vložíme do ní maso a pořádně obalíme.
4
Přikryjeme a uložíme do lednice do druhého dne.
5
Hodinu před pečením vytáhneme.
6
Oloupanou cibuli nakrájíme na klínky a dáme do pekáče.
7
Doprostřed dáme maso, zbytek marinády dáme nahoru. Kolem uložíme oškrábané brambory, posypané kořením.
8
Maso podlijeme cca 150 ml vody a pekáček přikryjeme poklicí.
9
Pečeme asi hodinku do měkka. Občas maso i brambory přeléváme výpekem. Je-li třeba podlijeme během pečení ještě horkou vodou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

U Miládky v kuchyni
Zavřít zobrazení receptu
X