Jednoduché gnocchi na slanině

gnocchi
sdílet
zobrazit jen recept
tisk
K označování receptů musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ULOŽIT RECEPT
K hodnocení musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ohodnoťte recept

Suroviny

500 g gnocchi (chlazené)
100-120 g slaniny
pikantní klobása
1 cibule
červená paprika (čerstvá)
nakládaná sušená rajčata
sůl, pepř, strouhaný sýr

Pracovní postup

1
Slaninu a klobásu nakrájíme na kousky, cibuli na proužky. Slaninu s klobásou opečeme a přidáme cibuli. Po chvíli přisypeme nakrájenou papriku a rajčata.
2
Společně opékáme pár minut a můžeme přidat trochu oleje z rajčat. Vsypeme gnocchi a už jen lehce pohazujeme pánví a necháme opékat. Trvá to pár minut, gnocchi jsou za chvíli měkké.
3
Můžeme malinko podlít pár lžícemi vody. Nakonec vše dochutíme solí, pepřem a podáváme horké, sypané oblíbeným sýrem a zeleninovým salátem.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

U Miládky v kuchyni
Zavřít zobrazení receptu
X