Hroznové víno s jablkovo-nivovým přelivem a ořechy

hrozno
sdílet
zobrazit jen recept
tisk
K označování receptů musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ULOŽIT RECEPT
K hodnocení musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ohodnoťte recept

Suroviny

vanička hroznového vína
1 sladké jablko
100-120 g nivy
200 g řeckého bílého jogurtu
2-3 lžíce hrubě nasekaných vlašských ořechů
citronová šťáva
smetana nebo mléko na zředěn
sůl bílý pepř (špetka)

Pracovní postup

1
Víno omyjeme a osušíme. Jablka nakrájíme na drobné kostičky a nivu nastrouháme najemno. Jablka zastříkneme citronovou šťávou a vmícháme společně s nivou do jogurtu.
2
Jogurt podle potřeby zředíme, dochutíme solí, pepřem a polijeme připravené víno. Posypeme ořechy a dozdobíme plátky jablek. Můžeme ihned podávat.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

U Miládky v kuchyni
Zavřít zobrazení receptu
X