Hovězí líčka se sušenými švestkami v pomalém hrnci

Hovězí líčka se sušenými švestkami v pomalém hrnci
sdílet
zobrazit jen recept
tisk
K označování receptů musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ULOŽIT RECEPT
K hodnocení musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ohodnoťte recept

Suroviny

800g líček
2 cibule
10-12 sušených švestek (namočené do vína)
2 řapíky celeru
1 mrkev
1 petržel
2-3 cm zázvoru
300ml červeného suchého vína
2 lžíce protlaku
1 lžíce červené papriky
50g slaniny
2 lžíce sádla
300ml zeleninového nebo hovězího vývaru
pálivá paprika
sůl, pepř

Pracovní postup

1
Očištěné maso nakrájíme na větší kostky.
2
Orestujeme na sádle ze všech stran do zlatova.
3
Vytáhneme a do výpeku dáme nakrájenou slaninu, zeleninu a po chvíli cibuli. Restujeme do hněda.
4
Přidáme protlak, švestky s vínem a koření.
5
Po chvíli předěláme do pomaláčku, přihodíme maso a podlijeme vývarem.
6
Zapneme na LOW na 7 hodin. Není třeba zahušťovat.
7
Kdo chce může maso vytáhnout a šťávu projet ručním mixérem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

U Miládky v kuchyni
Zavřít zobrazení receptu
X