Hořčicové brambory


sdílet
zobrazit jen recept
tisk
ohodnoťte recept
Suroviny
700-800g brambor
lžíce majonézy
lžíce pikantního kečupu
lžíce hrubozrnné hořčice
lžíce plnotučné hořčice
lžíce oleje
lžička sušeného česneku
sůl
pepř
Pracovní postup
1
Oloupané brambory nakrájíme na osminky. Namočíme je na asi 10 minut do studené vody. Poté je slijeme a osušíme.
2
Ve větší míse rozmícháme všechny suroviny a přidáme brambory. Promícháme je tak, aby byly všechny obalené.
3
Vysypeme je plech s pečícím papírem a pečeme cca 40-45 minut při 190-200 stupních doměkka a dozlatova. Ihned podáváme.
4
Dobu pečení berte jako orientační a řiďte se zkušeností se svou troubou.