Hermelínová pomazánka na topinky


sdílet
zobrazit jen recept
tisk
ohodnoťte recept
Suroviny
2 Hermelíny
1 cibule
1 lžíce pikantní hořčice
1 lžíce másla
1 lžíce kvalitního kečupu - nemusí být
1/2 lžičky mleté papriky
trochu piva nebo smetany
špetka chilli
pažitka
sůl, pepř
topinky
stroužky česneku
Pracovní postup
1
Hermelíny nastrouháme na hrubším struhadle.
2
Cibuli nakrájíme na jemno.
3
Spojíme sýr s cibulí a ostatními surovinami. Dochutíme chilli a pažitkou.
4
Topinky usmažíme a ještě horké potíráme stroužkem česneku.
5
Na ještě teplou topinku natíráme pomazánku a ihned podáváme. Pomazánku můžeme podávat s čerstvým pečivem, ale na té teplé topince zvláční a je lahodná.