Falešný segedín

Falešný segedín
sdílet
zobrazit jen recept
tisk
K označování receptů musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ULOŽIT RECEPT
K hodnocení musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ohodnoťte recept

Suroviny

300-400g pečeného vepřového masa i s výpekem
500g kysaného zelí
1 větší brambora
1 cibule
2 lžíce mleté papriky
2 lžíce zakysané smetany
cukr
sůl, pepř

Pracovní postup

1
Sebereme asi 1-2 lžíce tuku z výpeku. Rozpustíme a necháme zpěnit drobně nakrájenou cibuli.
2
Přidáme papriku a po krátkém orestování překrájené zelí. Podle kyselosti zelí ho trošku podlijeme lákem nebo vodou.
3
Do zelí přimícháme jemně nastrouhanou bramboru a dusíme téměř do měkka.
4
Přidáme kousky masa, smetanu a společně už jen krátce povaříme.
5
Nakonec podle chuti přidáme výpek, sůl, pepř a cukr. Podáváme s chlebem nebo knedlíkem.
6
Je to velice rychlé. A pokud zbude maso z pečeně, je to jednoduché zpracování a zase trochu něco jiného.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

U Miládky v kuchyni
Zavřít zobrazení receptu
X