„Bulguroto“ s vařeným kuřecím masem

"Bulguroto" s vařeným kuřecím masem
"Bulguroto" s vařeným kuřecím masem
sdílet
zobrazit jen recept
tisk
K označování receptů musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ULOŽIT RECEPT
K hodnocení musíte být přihlášeni.
Přihlásit / Registrace
ohodnoťte recept

Suroviny

vařené kuřecí maso ze 2-3 stehen
1 cibule
1 mrkev
paprika červená+zelená
mražený hrášek
2-3 stroužky česneku
sádlo nebo olej
plátek másla
trochu vývaru
bylinky (libeček, rozmarýn, petrželka)
1 lžička uzené papriky
chilli podle chuti
hrnek bulguru
2 hrnky vývaru nebo vody
mletý pepř, sůl

Pracovní postup

1
Bulgur uvaříme podle návodu. Mezitím na tuku orestujeme nakrájenou cibulku dozlatova. Přidáme nasekaný česnek a mletou papriku. Po krátkém zamíchání přidáme mrkev nastrouhanou nahrubo a papriky nakrájené na kousky.
2
Dusíme pár minut tak, aby byly papriky na skus. Přisypeme hrášek, nakrájené maso, vybrané bylinky, sůl a pepř. Podlijeme trochou vývaru a maso pořádně prohřejeme.
3
Uvařený bulgur přisypeme k masové směsi a promícháme. Přidáme plátek másla, dochutíme a vše prohřejeme. Podáváme nejlépe se zeleninovým salátem, nebo kyselou okurkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

U Miládky v kuchyni
Zavřít zobrazení receptu
X